Αγορά Ακινήτου

Αγορά Ακινήτου

Η αγορά ακινήτου με θέα την θάλασσα στην περιοχή της Πάργας είναι ένα όνειρο για τον καθένα από εμάς. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Το πρώτο βήμα έγινε επισκέπτοντας το site μας, είστε ήδη ποιο κοντά στο όνειρο σας. Θα σας βοηθήσουμε στα υπόλοιπα βήματα για να γίνει το όνειρο σας ευκολότερο διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την επένδυση σας.

1. Έρευνα και επιλογή Ακινήτου

Εάν έχει επιλέξει ένα ή περισσότερα ακίνητα που έχουμε διαθέσιμα, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να λάβετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επιλογή σας. Αν δεν βρήκατε αυτό που θα επιθυμούσατε, αρκεί να μας το ζητήσετε, εμείς θα αναζητήσουμε για εσάς σύμφωνα με τα θέλω που θα μας περιγράψετε.

2. Επίσκεψη Ακινήτου

Σε αυτό το στάδιο προγραμματίζουμε μαζί ραντεβού για να επισκεφτούμε τις όποιες επιλογές έχετε κάνει, ταυτόχρονα θα σας παρουσιάσουμε και όποιες νέες προσφορές προκύψουν που ταιριάζουν στην αναζήτηση σας.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μία από τις επιλογές που επισκεφτήκαμε, συγχαρητήρια!

3. Έλεγχος Ακινήτου

Αφού έχετε επιλέξει το Ακίνητο που επιθυμείτε θα προβούμε στην διαπραγμάτευση και καθορισμού της τελικής τιμής. Ακολουθεί ο έλεγχος των τίτλων ιδιοκτησίας του ακινήτου και η εγκυρότητα αυτών, καθώς και διερεύνηση πιθανών βαρών ή και άλλων απαραίτητων ελέγχων ώστε να φτάσουμε στο στάδιο της δέσμευσης του ακινήτου με την προκαταβολή.

4. Συμβόλαια και μεταβίβαση του Ακινήτου

Αφού πληρωθεί ο φόρος μεταβίβασης με την βοήθεια του συμβολαιογράφου συντάσσετε και υπογράφετε το τελικό συμβόλαιο και γίνετε η μεταγραφή του στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο.

 

Το όνειρο σας μόλις έγινε πραγματικότητα!!!

Για να γίνουν όλα αυτά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας!!!

Ανάθεση – Πώληση Ακινήτου

Ανάθεση - Πώληση Ακινήτου

Συνεργαστείτε μαζί μας για την προβολή και επιτυχή πώληση του Ακινήτου σας, επιλέγοντας την απλή ή αποκλειστική συνεργασία μαζί μας.

Τα πλεονεκτήματα της αποκλειστικής συνεργασίας είναι πολλά και είναι η ποιο επαγγελματική προσέγγιση και για τις δύο πλευρές. Δίνει την δυνατότητα μεγαλύτερης επένδυσης και προβολής του ακινήτου σας από εμάς, όπως επίσης μεγαλύτερης δέσμευσης για αμεσότερη, ταχύτερη και ποιο ολοκληρωμένη διαχείριση του ακινήτου σας για να επιφέρουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Εφόσον επιλεγεί ο τρόπος συνεργασίας και με την προσκόμιση των απαραίτητων εγγράφων (τίτλοι ιδιοκτησίας, τοπογραφικά, κατόψεις κτλπ.) , συντάσσετε η σύμβαση αποκλειστικής συνεργασίας, όπου θα αναφέρονται με σαφήνεια οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των δύο πλευρών, το χρονικό διάστημα συνεργασίας καθώς και η αμοιβή του γραφείου μας.

Με την υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας ξεκινά άμεσα η προώθηση του Ακινήτου σας, μέσα από την ιστοσελίδα του γραφείου μας (www.pargaestate.com), η συνεργασία με γραφεία αλλά και μεγάλους διαδικτυακούς τόπους προβολής ακινήτων του εξωτερικού και του Ελλαδικού χώρου.

Το γραφείο μας θα είναι σε συνεχή επαφή μαζί σας για την πλήρη ενημέρωση της προώθησης αλλά και ζήτησης τους ακινήτου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία συνάντηση γνωριμίας με εσάς και το ακίνητο σας, και σε συνεργασία να οργανώσουμε την προώθηση του ακινήτου σας.

Ανακαινίσεις Ακινήτων

Ανακαίνιση Ακινήτου

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα παλαιότερο ακίνητο ή διαθέτετε παλιό ακίνητο μπορείτε να προβείτε σε μερική ή ολική ανακαίνιση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Η εταιρεία μας Pargaestate σε συνεργασία με έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς αναλαμβάνει την ανακαίνιση του Ακινήτου σας σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Με ορθό σχεδιασμό και σωστή επιλογή υλικών, σεβόμενοι πάντα τα αρχιτεκτονικά πρότυπα της περιοχής μας ανακαινίζουμε το ακίνητο σας πολλαπλασιάζοντας την υπεραξία του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να προγραμματίσουμε μαζί την πορεία εξέλιξης και αναβάθμισης του Ακινήτου σας.

Κατασκευή Ακινήτων

Ανακαίνιση Ακινήτου

Αναζητώντας το σπίτι των ονείρων σας κάποιες φορές δεν βρίσκετε κάποιο που να αποτυπώνει τον χαρακτήρα και το γούστο σας.

Η αγορά ενός οικοπέδου και κατασκευή του δικού σας μοναδικού Ακινήτου φαντάζει η πλέον λογική επιλογή. Είναι συμφέρουσα για λόγους οικονομικούς, ποιοτικούς αλλά και φορολογικούς. Επιπλέον η διαμόρφωση, ο σχεδιασμός, τα υλικά θα είναι σύμφωνα με τα δικά σας θέλω και ανάγκες, και προσωπικότητα.

Η Pargaestate αναλαμβάνει την εύρεση του οικοπέδου που εσείς επιθυμείτε, στην συνέχεια με έμπειρους μηχανικούς και συνεργεία άρτια ειδικευμένα σας παρέχουμε τον σχεδιασμό και ολοκλήρωση της κατοικίας που ονειρεύεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν πιστεύετε πως αυτή η λύση αρμόζει σε εσάς και ελάτε να χτίσουμε το σπίτι που ονειρεύεστε!!!