Στην καρδιά της Πάργας με θέα το νησάκι της Παναγιάς

Τύπος ακινήτου: Επενδύσεις

Περιγραφή ακινήτου

Αγροτεμάχιο στην καρδιά της Πάργας έχει θέα στην θάλασσα και το νησάκι της Παναγιάς.

Η πολυ μικρή απόσταση απο το κέντρο της Πάργας δημιουργεί συνθήκες για κάθε είδους τουριστικής επιχείρησης και ανάπτυξης.

Η θέα που βλέπει στη νότια πλαζ (Κρυονέρη) και το Ιόνιο καθώς και στο νησάκι της Παναγιάς με την βραχονησίδα Σκορδά να στέκεται στο κέντρο της, μαγεύει δημιουργώντας ηρεμία και απόλαυση.

 

Το σημείο του Ακινήτου είναι από τα πλέον κατάλληλα για ξενοδοχειακή Μονάδα.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τιμή ακινήτου: 600.000,00 €
Τύπος ακινήτου: Επενδύσεις
Έτος κατασκευής: 2016
Διαθέσιμο προς: Πώληση
Κωδικός ακινήτου: Parga016
Εμβαδόν: 4000.00 m²

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Άμεσα προσβάσιμο με τα πόδια στην πόλη της Πάργας.

Πλαζ Κρυονερίου:  Η κεντρική αμμουδιά της Πάργας, βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από την προβλήτα και το κέντρο και είναι μία μικρή, καθαρή αμμουδιά με άμμο και βότσαλα. Λίγο παρακάτω βρίσκεται η ήσυχη (ακόμη και στη high seoson) αμμουδιά του πίσω Κρυονερίου.

Στα δυτικά και περίπου 15 λεπτά με τα πόδια βρίσκεται η πιο διάσημη παραλία της περιοχής ο Βάλτος. Η πολυσύχναστη αυτή αμμουδιά έχει υποδομές για θαλάσσια σπορ και συγκεντρώνει την πλειονότητα του κόσμου, τόσο των νεαρών όσο και των οικογενειών.

Τοποθεσία ακινήτου

Η περιοχή

Η Πάργα βρίσκεται σε ένα μικρό κόλπο ανάμεσα σε μία καταπράσινη από ελιές περιοχή και θάλασσα. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Βρίσκεται  65χλμ. απο την Πρέβεζα.

Με ευκολία πρόσβασης μέσω Εγνατίας οδού (1 ώρα από Ιωάννινα, 2 ώρες από Κοζάνη και 3 ώρες από Θεσσαλονίκη).

Γραφικά όσο ένα νησί αλλά με στεριανή πρόσβαση, ευλογημένος τόπος με φυσική ομορφιά αλλά και ιστορία, το στολίδι της περιοχής.

Ανακαλύψτε την και ζήστε μία ζωή που δεν φανταστήκατε ποτέ!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος