Οικόπεδο στην Παραλία Βαλτου Πάργα

Τύπος ακινήτου: Oικόπεδα

Περιγραφή ακινήτου

Προσβάσιμο και εφαπτόμενο απο δύο δρόμους.

Ειναι σχεδόν δίπλα στην θάλασσα, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στην υπέροχη παραλία του Βάλτου.
 
Η πλεονεκτική θέση του καθώς και η  πολυ μικρή απόσταση απο το κέντρο της Πάργας, δημιουργεί συνθήκες για κάθε είδους τουριστική επιχείρηση και ανάπτυξη.

Η θέα που βλέπει στη πλαζ του Βάλτου και το Ιόνιο, καθώς και την παλαιά Πάργα, μαγεύει δημιουργώντας ηρεμία και απόλαυση.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τιμή ακινήτου: 1.00 €
Τύπος ακινήτου: Oικόπεδα
Διαθέσιμο προς: Πώληση
Κωδικός ακινήτου: Valtos-330
Εμβαδόν: 1175.00 m²

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Διατίθεται δυο οικόπεδα, με ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας ( Α οικόπεδο Εμβαδόν: 1175μ και Β οικόπεδο με Εμβαδόν :913,64 τ.μ), δημιουργώντας ένα ακίνητο 2100 μέτρων με συνολική δόμηση 1670 τ.μ, δίπλα στην πιο διάσημη παραλία της Ηπείρου.

Τοποθεσία ακινήτου

Η περιοχή

Η παραλία του Βάλτου, είναι από τις πιο ωραιότερες αμμουδιές και διασημότερη της Ηπείρου. Είναι το διαμάντι της Πάργας για τους ντόπιους αλλά και  για πολλούς φιλοξενούμενους. Βρίσκεται πίσω από το Ενετικό κάστρο της Πάργας και εκτείνεται έως τους πρόποδες του μοναστηριού των Βλαχερνών.

 Στον Βάλτο υπάρχουν εστιατόρια, καφετερίες και ξενοδοχεία αλλά και όλα σχεδόν τα θαλάσσια σπορ.

Το μεγαλύτερο τμήμα του Βάλτου είναι άμμος και είναι ιδανική για όλους καθώς και για παιδιά. Τα νερά είναι βαθιά και καθαρά. Η αμμουδιά του Βάλτου είναι από τις μοναδικές αμμουδιές με φυσική ομορφιά καθώς από την μια άκρη είναι το κάστρο και τα βράχια και από την άλλη το λιμανάκι και το μοναστήρι. Επίσης το πράσινο  και ο ελαιώνας σχεδόν φθάνει μέχρι την άκρη της αμμουδιάς.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος