Ιδανική Μονοκατοικία με θέα στην Παραλία Βαλτου Πάργα

Τύπος ακινήτου: Μονοκατοικίες

Περιγραφή ακινήτου

Γοητευτική βίλλα προς πώληση στην Πάργα, διαθέτει φανταστική θέα και είναι στην διάσημη παραλία του Βάλτου σε ήσυχη τοποθεσία γεμάτο πράσινο. Η συνολική επιφάνεια είναι 195 τ.μ και είναι τοποθετημένη σε ένα οικόπεδο των 1000 τ.μ.

 Είναι σε 3 ορόφους και χωρισμένη σε 2 διαμερίσματα. Το κυρίως σπίτι είναι μία διώροφη μεζονέτα: με την κύρια είσοδο να βρίσκει το σαλόνι - την κουζίνα με την τραπεζαρία και μία καταπληκτική βεράντα με θέα στην παραλία του Βάλτου. Από την εσωτερική σκάλα και στον δεύτερο όροφο υπάρχουν 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο καθώς και μία βεράντα περί τα 20 τ.μ με μοναδική θέα στην θάλασσα.

Από την αυλή της εισόδου μια μικρή σκάλα οδηγεί στον δεντροφυτεμένο κήπο και στο ισόγειο διαμέρισμα: το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο με κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. 

Επίσης με πρόσβαση από την αυλή αλλά και από το κυρίως σπίτι, υπάρχει μία αποθήκη.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τιμή ακινήτου: 1 €
Τύπος ακινήτου: Μονοκατοικίες
Έτος κατασκευής: 2000
Υπνοδωμάτια: 4
Parking: Διαθέτει
Όροφος: 3
Μπαλκόνια: Διαθέτει
Διαθέσιμο προς: Πώληση
Κωδικός ακινήτου: Valtos450
Εμβαδόν: 195.00 m²
Μπάνια: 3
Κήπος: Διαθέτει
Κλιματισμός: Διαθέτει
Τζάκι: Διαθέτει

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Η βίλλα είναι σε Άριστη κατάσταση και πωλείται όπως είναι πλήρως εξοπλισμένη διαθέτοντας άνετο σχεδιασμό και είναι όμορφα διακοσμημένη.

     Ο κήπος είναι δεντροφυτεμένος με διάφορα οπορωφόρα δέντρα και λουλούδια.

Καταπληκτική βίλλα για διακοπές αλλά και μόνιμη κατοικία, όπως και για εκμετάλλευση την τουριστική σεζόν.

Τοποθεσία ακινήτου

Η περιοχή

Η παραλία του Βάλτου, είναι από τις πιο ωραιότερες αμμουδιές και διασημότερη της Ηπείρου. Είναι το διαμάντι της Πάργας για τους ντόπιους αλλά και  για πολλούς φιλοξενούμενους. Βρίσκεται πίσω από το Ενετικό κάστρο της Πάργας και εκτείνεται έως τους πρόποδες του μοναστηριού των Βλαχερνών.

 Στον Βάλτο υπάρχουν εστιατόρια, καφετερίες και ξενοδοχεία αλλά και όλα σχεδόν τα θαλάσσια σπορ.

Το μεγαλύτερο τμήμα του Βάλτου είναι άμμος και είναι ιδανική για όλους καθώς και για παιδιά. Τα νερά είναι βαθιά και καθαρά. Η αμμουδιά του Βάλτου είναι από τις μοναδικές αμμουδιές με φυσική ομορφιά καθώς από την μια άκρη είναι το κάστρο και τα βράχια και από την άλλη το λιμανάκι και το μοναστήρι. Επίσης το πράσινο  και ο ελαιώνας σχεδόν φθάνει μέχρι την άκρη της αμμουδιάς.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος