Παραγγείλετε το Σπίτι των Ονείρων σας στην Πάργα

Τύπος ακινήτου: Μονοκατοικίες

Περιγραφή ακινήτου

Κάθε σπίτι ξεκινά με ένα όνειρο και τα οικόπεδα προς πώληση προσφέρουν την ευκαιρία να ζωγραφίσεις το όνειρο σου σε έναν ευρύ και συχνά εκτεταμένο καμβά. Επιλέξτε από τα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια που διαθέτουμε στην περιοχή της Πάργας για να δώσεις στην οικογένεια σου το Όνειρο που της αξίζει.

Η αγορά ενός οικοπέδου και κατασκευή του δικού σας μοναδικού Ακινήτου φαντάζει η πλέον λογική επιλογή. Είναι συμφέρουσα για λόγους οικονομικούς, ποιοτικούς αλλά και φορολογικούς. Επιπλέον η διαμόρφωση, ο σχεδιασμός, τα υλικά θα είναι σύμφωνα με τα δικά σας θέλω και ανάγκες, και προσωπικότητα.

Η Pargaestate αναλαμβάνει την εύρεση του οικοπέδου που εσείς επιθυμείτε, στην συνέχεια με έμπειρους μηχανικούς και συνεργεία άρτια ειδικευμένα σας παρέχουμε τον σχεδιασμό και ολοκλήρωση της κατοικίας που ονειρεύεστε.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

Τιμή ακινήτου: 100000 €
Τύπος ακινήτου: Μονοκατοικίες
Διαθέσιμο προς: Πώληση
Κωδικός ακινήτου: OrderDreamHouseParga

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Η φανταστική μονοκατοικία που απεικονίζετε στις φωτογραφίες, είναι πραγματική, παραδόθηκε και κατοικείτε είδη από τους σχεδιαστές και ιδιοκτήτες της.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν πιστεύετε πως αυτή η λύση αρμόζει σε εσάς και ελάτε να χτίσουμε το σπίτι που ονειρεύεστε!!!

Η περιοχή

Η Πάργα βρίσκεται σε ένα μικρό κόλπο ανάμεσα σε μία καταπράσινη από ελιές περιοχή και θάλασσα. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Βρίσκεται  65χλμ. απο την Πρέβεζα.

Με ευκολία πρόσβασης μέσω Εγνατίας οδού (1 ώρα από Ιωάννινα, 2 ώρες από Κοζάνη και 3 ώρες από Θεσσαλονίκη).

Γραφικά όσο ένα νησί αλλά με στεριανή πρόσβαση, ευλογημένος τόπος με φυσική ομορφιά αλλά και ιστορία, το στολίδι της περιοχής.

Ανακαλύψτε την και ζήστε μία ζωή που δεν φανταστήκατε ποτέ!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος