Αγροτεμάχιο στην Πάργα

Τύπος ακινήτου: Αγροτεμάχια

Περιγραφή ακινήτου

Η πολυ μικρή απόσταση απο το κέντρο της Πάργας δημιουργεί συνθήκες για κάθε είδους τουριστική επιχείρηση και ανάπτυξη.

Η θέα που βλέπει  στο Κάστρο καθώς και στο νησάκι της Παναγιάς  να στέκεται στο κέντρο τηςμΠάργας  , μαγεύει δημιουργώντας ηρεμία και απόλαυση.

Άμεσα προσβάσιμο με τα πόδια στην πόλη της Πάργας.

Πλαζ Κρυονερίου:  Η κεντρική αμμουδιά της Πάργας, βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από την προβλήτα και το κέντρο και είναι μία μικρή, καθαρή αμμουδιά με άμμο και βότσαλα. Λίγο παρακάτω βρίσκεται η ήσυχη (ακόμη και στη high seoson) αμμουδιά του πίσω Κρυονερίου.

Στα δυτικά και περίπου 15 λεπτά με τα πόδια βρίσκεται η πιο διάσημη παραλία της περιοχής ο Βάλτος. Η πολυσύχναστη αυτή αμμουδιά έχει υποδομές για θαλάσσια σπορ και συγκεντρώνει την πλειονότητα του κόσμου, τόσο των νεαρών όσο και των οικογενειών

Βασικά χαρακτηριστικά

Τιμή ακινήτου: 220.000,00 €
Τύπος ακινήτου: Αγροτεμάχια
Έτος κατασκευής: 2016
Διαθέσιμο προς: Πώληση
Κωδικός ακινήτου: Parga2080
Εμβαδόν: 2080.00 m²

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Είναι εφαπτόμενο 70 μέτρα στην Επαρχιακή Οδό, όπως επίσης και 23,5 μέτρα στον τσιμεντοστρωμένο δρόμο στην κάτω πλευρα του οικοπέδου, δίνοντας του διπλή πρόσβαση στην πόλη της Πάργας και την παραλία του Βάλτου.

 

Ειναι άρτιο και οικοδομήσιμο με δικαίωμα δόμησης 200 τ.μ

Τοποθεσία ακινήτου

Η περιοχή

Η Πάργα βρίσκεται σε ένα μικρό κόλπο ανάμεσα σε μία καταπράσινη από ελιές περιοχή και θάλασσα. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Βρίσκεται  65χλμ. απο την Πρέβεζα.

Με ευκολία πρόσβασης μέσω Εγνατίας οδού (1 ώρα από Ιωάννινα, 2 ώρες από Κοζάνη και 3 ώρες από Θεσσαλονίκη).

Γραφικά όσο ένα νησί αλλά με στεριανή πρόσβαση, ευλογημένος τόπος με φυσική ομορφιά αλλά και ιστορία, το στολίδι της περιοχής.

Ανακαλύψτε την και ζήστε μία ζωή που δεν φανταστήκατε ποτέ!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος